Akció!
The North Face Tansa Hybrid Jacket
The North Face Tansa Hybrid JacketThe North Face Tansa Hybrid Jacket

The North Face Tansa Hybrid ThermoBall™ férfi kabát

Most: 46.900 Ft 37.990 Ft

A The North Face Tansa Hybrid Thermoball férfi kabát egy új, hybrid kialakítású dzseki, front részen meleg Thermoball béléssel, az ujjakon és a háton vékonyabb Ripstop szélálló anyaggal kombinálva.  Könnyen magaddal viheted, külön kis tárolózsebbe hajtható össze.

Választás törlése
Cikkszám: T92S7SKX7.

Termék leírása

A The North Face Tansa Hybrid ThermoBall™ férfi kabát pehelykönnyű felépítése minden időjárásban megfelelően védi a felsőtestet a jó szellőzés megtartása mellett. Egyesíti magában a túrázáshoz és az aktív mozgáshoz szükséges rugalmasságot, hőtartó képességet. A hátán szellőző háló biztosítja, hogy aktív mozgás közben is kellemesen érezd magad benne.

  • Hybrid férfi dzseki 15D nylon kopásálló borítással, ThermoBall™ szigetelt első résszel
  • Vékony Ripstop anyag a karon és a hátoldalon
  • ThermoBall™ technológia PrimaLoft® szintetikus béléssel, mely nedvesen is melegen tart és megőrzi formáját
  • Karcsúsított szabás
  • Biztonságos, cipzáras oldalzsebek
  • Nyakába rejthető kapucni
  • Külön tároló zsák

ThermoBall™ technológia: A The North Face™ és a PrimaLoft® cégek együttműködéséből született új fejlesztésű szintetikus műpehely, mely a hópelyheket utánozza. Egészen kis térfogatúra összepréselhető anyag. A töltőanyag kis rekeszekben őrzi meg a hőt, így magas szigetelőképességgel rendelkezik még nedves körülmények között is.

PrimaLoft® One: kiemelkedő hatékonyságú mikroszálas szigetelés. Mikroszálait egyedi, szabadalmaztatott módszerrel kezelik, melyekből egy rendkívül puha, pehelykönnyű, és vízálló szigetelő bélést készítenek. A PrimaLoft® One harmad annyi vizet szív magába mint más bélések. Szárazon 14%-kal melegebb, nedvesen pedig 24%-kal jobb hőtartó képességű mint a többi szigetelő bélés.

Tetszeni fog neked…