Akció!
The North Face ThermoBall™ Full Zip férfi kabát
The North Face ThermoBall™ Full Zip férfi kabát

The North Face ThermoBall™ Full Zip férfi kabát

Most: 47.900 Ft 37.990 Ft

A The North Face Thermoball™ Full Zip férfi kabát a pehely súlyával, melegével és összenyomhatóságával rendelkezik, a pehellyel ellentétben azonban könnyen mosható és nedvesem is melegen tart. A The North Face cég PrimaLoft® Thermoball™ töltetű kabátja sportos szabásával, minimális súlyával tökéletes sportruházat nedves időjárási körülmények között is akár hegyen vagy csúcstámadás közben, akár a városban bóklászol a haverokkal.

Választás törlése
Cikkszám: T0CMH0619.

Termék leírása

A The North Face ThermoBall™ Full Zip férfi kabát pehelykönnyű felépítése minden időjárásban megfelelően védi a felsőtestet a jó szellőzés megtartása mellett. Nagyon kellemes viselet aktív sport előtt és fáradt, izzadt testre egy kemény edzés után. Hegyek közé túrázáshoz, illetve mivel saját zsebébe igen kicsire csomagolható és pille könnyű, így ultra távú versenyekre őszi-téli felszerelésként is jól jöhet. A TNF legsokoldalúbban használható dzsekije.

  • A dzseki teljes egésze ThermoBall™ hópehely formájú, pille könnyű szigetelő anyaggal van töltve, így mosógépben mosható
  • ThermoBall™ technológia PrimaLoft® szintetikus béléssel, mely nedvesen is melegen tart és megőrzi formáját
  • Biztonságos, cipzáras oldalzsebek
  • Testhez álló, aktív szabású
  • Saját zsebébe csomagolható
  • Anyagösszetétel: 15D 33 g/m² 100% nylon; szigetelés: 9.5 g/m² PrimaLoft® ThermoBall™ szintetikus töltőanyag;
  • Tömege: 350 g

ThermoBall™ technológia: A The North Face™ és a PrimaLoft® cégek együttműködéséből született új fejlesztésű szintetikus műpehely, mely a hópelyheket utánozza. Egészen kis térfogatúra összepréselhető anyag. A töltőanyag kis rekeszekben őrzi meg a hőt, így magas szigetelőképességgel rendelkezik még nedves körülmények között is.

PrimaLoft® One: kiemelkedő hatékonyságú mikroszálas szigetelés. Mikroszálait egyedi, szabadalmaztatott módszerrel kezelik, melyekből egy rendkívül puha, pehelykönnyű, és vízálló szigetelő bélést készítenek. A PrimaLoft® One harmad annyi vizet szív magába mint más bélések. Szárazon 14%-kal melegebb, nedvesen pedig 24%-kal jobb hőtartó képességű mint a többi szigetelő bélés.

Tetszeni fog neked…