Akció!
The North Face W Endurus Hike GTX női vízálló túracipő
The North Face W Endurus Hike GTX női vízálló túracipőThe North Face W Endurus Hike GTX női vízálló túracipőThe North Face W Endurus Hike GTX női vízálló túracipő

The North Face W Endurus Hike GTX női vízálló túracipő

Most: 45.900 Ft 35.900 Ft

A The North Face legújabb fejlesztése a W Endurus Hike vízálló női túracipő, amely terepfutó társához hasonlóan az XtraFoam™ extra vastagon párnázott, habosított középtalp kényelmére és hosszútávú viselési komfortjára épül. Extra vastag párnázottsága miatt olyan, mintha viselője felhőkön járna, ezért ultra távokon, súlyfelesleggel és fájó ízületekkel is élmény benne sportolni. Legyen szó telejesítménytúráról, nordic walkingról vagy akár Caminoról, ez a cipő hölgyek körében kifejezetten népszerű. Természetesen nemcsak a színében női, hanem kaptafa formája is a női láb sajátosságaihoz igazodik. Mivel amerikai márkáról van szó, így viszonylag bővebb a cipő fazonja, ezért szélesebb lábfejjel is kényelmes szokott lenni.

Választás törlése
Cikkszám: T92YADWQJ.

Termék leírása

A W Endurus Hike női vízálló túracipő az egyedülálló, extra vastagon párnázott, habosított XtraFoam™ középtalp technológiával készült, így szuper komfortot biztosít majd számodra még hosszabb távokon is. Nagyrészt varrásmentes technológiával készült felsőrésze kiválóan illeszkedik, FlashDry belső anyaga pedig garantálja lábaid száraz, hűs komfortérzetét. Laminált Gore-Tex membránjának köszönhetően bármely időben bevetheted, időjárás állóságát pedig csak fokozza a mély bordázattal ellátott Vibram XS Trek gumitalpa, amely sárban, hóban és latyakban is biztos tapadást és menetstabilitást nyújt.

Technikai specifikáció:

 • A női láb anatómiáját és sajátosságait figyelembe vevő kialakítás.
 • Vízálló-lélegző Gore-Tex membrán, amely a teljesiídőjárás állóság mellett cipőd lélegzőképességét is biztosítja.
 • Varrásmentes, hegesztett technológiával készült TPU rácsszerkezettel megerősített felsőrész, amely páratlan tartást biztosít optimális lélegzőképesség és hőkontroll mellett.
 • Megerősített, TPU borítással ellátott orr kialakítás, hogy lábujjaidat mindig biztonságban tudhasd.
 • Merevített sarokrész, amely stabilitást ad egyenetlen terepen is.
 • FlashDry™ belső anyaga biztosítja, hogy lábaid túlmelegedés nélkül, szárazon nyújthassák a maximumot. A FlashDry™ technológia extra nagy mennyiségű vizet képes felvenni és azt nagyon gyorsan az anyag külsejére továbbítani, ahol az gyorsan megszárad, így tartva lábad még magas intenzitású mozgás mellett is szárazon.
 • Iparág vezető OrthoLite® lábágy biztosít komfortot hosszú távokon is.
 • A lágyabb XtraFoam™ középtalp extra kényelmet biztosít, míg a nagyobb tartású EVA összetételű külső élek nagy stabilitást adnak terepen anélkül, hogy az egész cipőtalpnak keménynek kéne lennie emiatt
 • A lábujjaktól a talpközépig beépített ESS Snake Plate™ talpmerevítés megakadályozza a cipőtalp nem kívánatos csavarodást és védi talpadat a kövek okozta sérülésektől.
 • Vibram® XS Trek külső talp áll ellen a legkeményebb terepnek is, miközben nagyon jó tapadást biztosít hóban, sárban és jégen is.
 • 4 mm magasságú talpbordázat agresszív kapaszkodó élekkel
 • Tömege: 658 g / pár

Tetszeni fog neked…