The North Face W Endurus Hike Mid GTX női vízálló túracipő
The North Face W Endurus Hike Mid GTX női vízálló túracipőThe North Face W Endurus Hike Mid GTX női vízálló túracipőThe North Face W Endurus Hike Mid GTX női vízálló túracipő

The North Face W Endurus Hike Mid GTX női vízálló túracipő

48.900 Ft

A The North Face legújabb fejlesztése a W Endurus Hike Mid GTX félmagas szárú vízálló női túracipő, amely terepfutó társához hasonlóan az XtraFoam™ extra vastagon párnázott, habosított középtalp kényelmére és hosszútávú viselési komfortjára épül. Extra vastag párnázottsága miatt kimondottan hosszú távokon távokon, súlyfelesleggel és esetlegesen fájó ízületekkel is élmény lesz benne a mozgás. Ideális választás, legyen szó teljesítménytúráról, nordic walkingról vagy akár Caminoról, hosszabb szára ráadásul a boka megtámasztása mellett a sár, latyak és hó ellen is extra védelmet nyújt. A női modell természetesen nem csak színében női, kaptafája is a női láb sajátosságaihoz illeszkedik maximális komfortérzeted és kényelmed érdekében. A The North Face “hagyományaihoz” hűen viszonylag bővebb a cipő fazonja, ezért általában szélesebb lábfejjel is kényelmes viselet.

Választás törlése
Cikkszám: T92YABTFY.

Termék leírása

A W Endurus Hike Mid GTX félmagas szárú női vízálló túracipő az egyedülálló, extra vastagon párnázott, habosított XtraFoam™ középtalp technológiával készült, így szuper komfortot biztosít majd számodra még hosszabb távokon is. Nagyrészt varrásmentes technológiával készült felsőrésze kiválóan illeszkedik, FlashDry belső anyaga pedig garantálja lábaid száraz, hűs komfortérzetét. Laminált Gore-Tex membránjának köszönhetően bármely időben bevetheted, időjárás állóságát pedig magasított szárkialakítása mellett csak fokozza a mély bordázattal ellátott Vibram XS Trek gumitalpa, amely sárban, hóban és latyakban is biztos tapadást és menetstabilitást nyújt.

Technikai specifikáció:

 • A női láb anatómiáját és sajátosságait figyelembe vevő kaptafa és kialakítás.
 • Félmagas szárhossz a boka megtámasztása és a sár, latyak, hó, nedvesség elleni védelem érdekében.
 • Vízálló-lélegző Gore-Tex membrán, amely a teljes időjárás állóság mellett cipőd lélegzőképességét is biztosítja.
 • Varrásmentes, hegesztett technológiával készült TPU rácsszerkezettel megerősített felsőrész, amely páratlan tartást biztosít optimális lélegzőképesség és hőkontroll mellett.
 • Megerősített, TPU borítással ellátott orr kialakítás, hogy lábujjaidat mindig biztonságban tudhasd.
 • Merevített sarokrész, amely stabilitást ad egyenetlen terepen is.
 • FlashDry™ belső anyaga biztosítja, hogy lábaid túlmelegedés nélkül, szárazon nyújthassák a maximumot. A FlashDry™ technológia extra nagy mennyiségű vizet képes felvenni és azt nagyon gyorsan az anyag külsejére továbbítani, ahol az gyorsan megszárad, így tartva lábad még magas intenzitású mozgás mellett is szárazon.
 • Magasan bevarrt békanyelv.
 • Iparág vezető OrthoLite® lábágy biztosít komfortot hosszú távokon is.
 • A lágyabb XtraFoam™ középtalp extra kényelmet biztosít, míg a nagyobb tartású EVA összetételű külső élek nagy stabilitást adnak terepen anélkül, hogy az egész cipőtalpnak keménynek kéne lennie emiatt
 • A lábujjaktól a talpközépig beépített ESS Snake Plate™ talpmerevítés megakadályozza a cipőtalp nem kívánatos csavarodást és védi talpadat a kövek okozta sérülésektől.
 • Vibram® XS Trek külső talp áll ellen a legkeményebb terepnek is, miközben nagyon jó tapadást biztosít hóban, sárban és jégen is.
 • 4 mm magasságú talpbordázat agresszív kapaszkodó élekkel
 • Tömege: 788 g / pár

Tetszeni fog neked…