Akció!
The North Face W Flight Better Than Naked Skort futószoknya
The North Face W Flight Better Than Naked Skort futószoknya

The North Face W Flight Better Than Naked Skort futószoknya

Most: 19.900 Ft 14.990 Ft

Megújult, a nevéhez hűen még könnyebb és kényelmesebb, szuper szellőzésű futószoknya, amelynek viselése közben mozgásod olyan szinten szabad marad, hogy valóban úgy érezheted magad mintha semmi sem lenne rajtad.

Választás törlése
Cikkszám: T93O1OJK3.

Termék leírása

A The North Face Flight BTN Skort a gyártó Flight szériájához hűen egy minimális súlyú, sallangmentes kialakítású és teljesítményorientált futószoknya, amelyet akár versenyruhatáradba is nyugodtan beilleszthetsz. Hajszálvékony, megújult, még rugalmasabb, puhább és kényelmesebb anyaga pillanatok alatt szárad, hűs és komfortos viseletet biztosít. FlashDry anyagtechnológiával készült széles és rugalmas derékrésze stabilan illeszkedik és szépen elvezeti a mozgás közben felgyülemlett nedvességet, így a sokadik futással töltött óra után sem kell bőrirritációtól és teljesítményedet csökkentő diszkomfort érzéstől tartanod. Vékony elasztikus anyagból készült, kiemelkedő szellőzésű  belső nadrágja a szoknya kényelmét és mozgásod szabadságát is növeli, ráadásul pont annyit takar, hogy soha, semmilyen körülmények között se érezhesd kellemetlenül magad a szoknya viselése közben.Derékrészének cipzáras és nyitott zsebeibe elfér telefonod, kulcsaid vagy akár egy tartalék energiazselé is, extra mennyiségű tárolandó esetén pedig a belső nadrág rugalmas combzsebét is nyugodtan használhatod.

Technikai jellemzők:

  • Megújult szabás és alapanyag
  • Vékony, minimális súlyú, gyorsan száradó alapanyag
  • FlashDry anyagtechnológiával készült, a nedvességet elvezető széles derékszegély belső behúzózsinórral
  • Rövid szabású, jól szellőző elasztikus belső nadrág irritációmentes laposvarrásokkal
  • Derékrészi cipzáras értéktartó zseb
  • Derékrészi nyitott tárolózsebek
  • Belső nadrág jobb combrészén nagyobb elasztikus tárolózseb
  • Első-hátsó fényvisszaverő dekorációk
  • Anyagösszetétel: 116 g/m² 90% poliészter, 10% elasztán FlashDry; 278 g/m² 80% poliészer, 20% elasztán (rugalmas derékszegély); 148 g/m² 82% nylon, 18% elasztán (rugalmas tárolózsebek); 90% poliészter, 10% elasztán (belső nadrág)

 

Tetszeni fog neked…