lábmelegítő

Therm-ic Toe Warmer öntapadó lábmelegítő párna

750 Ft

Melegítsd fel gyorsan áthűlt, vagy sérült lábfejedet és tartsd is melegen akár 6 órán keresztül a Therm-ic Toe Warmer lábmelegítő párnával. Természetesen kézre és bármilyen más testrészre is használható az öntapadós párnácska. Ideális felszerelés lehet elsősegély csomagba, verseny felszerelésbe izolációs fólia mellé, teljesítménytúrázáshoz, terepfutáshoz, kirándulásokhoz, túrasízéshez, nordic walkinghoz, kerékpározáshoz, vagy csak hétköznapi használatra hidegebb téli napokon.

Cikkszám: T21-0100-001.

Termék leírása

A Therm-ic Toe Warmer egyszer használatos öntapadós melegítő párna lábfejre, de természetesen bármelyik testrészre használható, az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja a kezed vagy lábad azonnali felmelegítésének. Nagyon jól használható sérült testrészek felmelegítésére és melegen tartására a segítség megérkezéséig, illetve az orvosi ellátásig. Alvás közben nem javasolt használni, nehogy túl meleg legyen a bőrnek. Szagmentes, környezetbarát, allergiamentes, és nem mérgező!

Használata nagyon egyszerű:

  1. Csomagold ki
  2. A párnácskát ragaszd a ruházat azon részére, amelyik testrészt melegíteni akarod, tehát ne közvetlenül a bőrödre ragaszd, így a puha és meleg oldala fog a bőröddel érintkezni és nem a ragasztó.
  3. Szinte azonnal érezni fogod a melegítő hatást, de a maximális teljesítmény elérésére kb. 15 perc szükséges.
  4. A párnácska kb. 6 órán keresztül is tartja a meleget
  5. Használat után dobd ki.

Csomag tartalma: egy pár lábmelegítő