Akció!
Tubbs Flex Alp XL hótalp
hótalphótalphótalphótalphótalphótalp

Tubbs Flex Alp XL hótalp

73.900 Ft 59.500 Ft

A Tubbs Flex Alp XL hótalp 3D extrém oldalsó fogazott fémsínjével az igazi elkötelezett hótalpazók felszerelése.

A Tubbs FLEXTail™ konstrukciójának köszönhetően a Flex szériás hótalpak kevésbé veszik igénybe a láb izmait, csontjait és ízületeit, mint más merev hótalpak és így egy sokkal kényelmesebb és ergonomikusabb járást tesznek lehetővé hótalppal a lábon is. De a Tubbs nem áldozta fel a teljesítményt a kényelem oltárán. A Torsion Deck™, ívelt rácsos farok rész és a Soft Strike™ zóna biztosítja mindezt, így legyen szó porhóról, vagy jeges alpesi körülményekről, a FLEX szériás hótalpak tökéletesen helytállnak sík és hegyi terepen, valamint bármilyen hóviszony mellett.

Cikkszám: 1720004.1.1.1siz.

Termék leírása

A Tubbs Flex Alp XL hótalpat olyan technikai részletek teszik egyedülállóvá, mint az ActiveLift™ sarokemelő, a biomechanikailag törvényeknek megfelelően fejlesztett és mozgó FLEXTail™ farok rész, ami a láb természetes gördülő mozgását segíti. Aszimmetrikus ActiveFlex™ kötése nőknek és férfiaknak egyaránt kényelmes. A hótalp műanyag teste alatt Viper™ 2.0 acél fogak biztosítják a tökéletes talajfogást. Mindez azt jelenti, hogy minden terepen, még a legnehezebb viszonyok között is tökéletesen tart, energiatakarékos gyaloglást tesz lehetővé. A Flex ALP XL hótalp 71 cm hosszával tökéletes választás nagyobb testsúly, illetve mély hó esetén, többek között freeride snowboardosok számára.

Technikai specifikáció:

 • Fejlett ergonomikus dizájn, ami kíméli az izmokat, ízületeket.
 • Torsion Deck™ test rugalmasan mozog, így számos terepviszonyhoz alkalmazkodik és biztosít tökéletes talajfogást.
 • Rotating Toe Cord – Rotation Limiter megakadályozza a kötés túlfordulását ellépéskor és ezzel a hótalp farkának hóba való becsapódását és annak vonszolását, ezzel akár 7%-kal is csökkentve a cardio-respiratory erőkifejtést, vagyis kíméli a szívet és tüdőt. A túlfordulás kíméli továbbá az alsó lábszárat is.
 • Könnyű, kompakt dizájn, amit könnyű vinni és nagyon jól manőverezést biztosít hóban.
 • ActiveLift™ 19° sarokemelő megkönnyíti a direkt mászásokat és kíméli a vádlit és az Achilles-ínt.
 • Traction Rails a kötés elején lévő keményfém fogak a talp alatt ergonomikusan helyezkednek el, így a testsúlyt maximálisan kihasználják a kapaszkodáskor. A hosszanti Traction Rails keményfém fogazott vezető sín nagy stabilitást nyúlt oldal irányban kemény vagy jeges felületen is. A talp műanyag bordázata tovább növeli a tapadást, hóban való stabil kapaszkodást.
 • Viper™ 2.0 karmok az orron maximalizálják az előrehaladás hatékonyságát.
 • FlexTail™ dizájn ívelt rácsos farok rész, mely elnyeli a sarokkal való talajfogásból származó ütést és természetes gördülést enged a lábnak saroktól a lábujjakig. Így hótalppal is a természetes járáshoz nagyon közel állóan lehet gyalogolni kevesebb energiával és ízületeket és inakat ért érő megterheléssel. Ideális változó terepviszonyok esetén.
 • ActiveFlex™ kötés levédett Control Wings™ rendszerrel, ami tökéletesen áll a lábon és könnyű használni.
 • Terhelhetőség: 110 kg-ig (a terhelhetőség minden esetben a teljes, felszereléssel együtt mért tömeget jelenti!)
 • Mérete: 21 × 71 cm

hótalp

hótalp hótalp

 

 

 

 

 

hótalp hótalp hótalp