Akció!
hótalp
hótalphótalphótalp

Tubbs Flex TRK 24 M hótalp

51.900 Ft 46.900 Ft

A Tubbs FLEXTail™ konstrukciójának köszönhetően a Flex szériás hótalpak kevésbé veszik igénybe a láb izmait, csontjait és ízületeit, mint más merev hótalpak és így egy sokkal kényelmesebb és ergonomikusabb járást tesznek lehetővé hótalppal a lábon is. De a Tubbs nem áldozta fel a teljesítményt a kényelem oltárán. A Torsion Deck™, ívelt rácsos farok rész és a Soft Strike™ zóna biztosítja mindezt, így legyen szó porhóról, vagy jeges alpesi körülményekről, a FLEX szériás hótalpak tökéletesen helytállnak sík és hegyi terepen, valamint bármilyen hóviszony mellett.

A  Flex TRK (Trek) modell a Flex ALP széria minden technikai újdonságával bír egy kedvezőbb áron. Különlegessége a QuickPull™ rendszerű kötés, mely egy húzással könnyen megszorítható és egy csatt megnyomásával azonnal oldható.

Cikkszám: 1730003.1.1.24.

Termék leírása

A Tubbs Flex TRK 24 M hótalpat olyan technikai részletek teszik egyedülállóvá, mint az ActiveLift™ sarokemelő, a biomechanikailag törvényeknek megfelelően fejlesztett és mozgó FLEXTail™ farok rész, ami a láb természetes gördülő mozgását segíti. Aszimmetrikus ActiveFlex™ kötése nőknek és férfiaknak egyaránt kényelmes. A hótalp műanyag teste alatt acél fogak biztosítják a tökéletes talajfogást. Mindez azt jelenti, hogy minden terepen, még a legnehezebb viszonyok között is tökéletesen tart, energiatakarékos gyaloglást tesz lehetővé. A Flex ALP TRK hótalp tökéletes választás azoknak, akik most kóstolnak bele a hótalpazás örömeibe és változatos hegyi, valamint sík terepen is örömmel és biztonságban akarnak úton lenni.

Technikai specifikáció:

 • Fejlett ergonomikus dizájn, ami kíméli az izmokat, ízületeket.
 • Torsion Deck™ test rugalmasan mozog, így számos terepviszonyhoz alkalmazkodik és biztosít tökéletes talajfogást.
 • Rotating Toe Cord – Rotation Limiter megakadályozza a kötés túlfordulását ellépéskor és ezzel a hótalp farkának hóba való becsapódását és annak vonszolását, ezzel akár 7%-kal is csökkentve a cardio-respiratory erőkifejtést, vagyis kíméli a szívet és tüdőt. A túlfordulás kíméli továbbá az alsó lábszárat is.
 • Könnyű, kompakt dizájn, amit könnyű vinni és nagyon jól manőverezést biztosít hóban.
 • ActiveLift™ 16° sarokemelő megkönnyíti a direkt mászásokat és kíméli a vádlit és az Achilles-ínt.
 • Könnyű, kompakt dizájn, amit könnyű vinni és nagyon jól manőverezést biztosít hóban.
 • Traction Rails a kötés elején lévő keményfém fogak a talp alatt ergonomikusan helyezkednek el, így a testsúlyt maximálisan kihasználják a kapaszkodáskor. A hosszanti Traction Rails keményfém fogazott vezető sín nagy stabilitást nyúlt oldal irányban kemény vagy jeges felületen is. A talp műanyag bordázata tovább növeli a tapadást, hóban való stabil kapaszkodást.
 • FlexTail™ dizájn ívelt rácsos farok rész, mely elnyeli a sarokkal való talajfogásból származó ütést és természetes gördülést enged a lábnak saroktól a lábujjakig. Így hótalppal is a természetes járáshoz nagyon közel állóan lehet gyalogolni kevesebb energiával és ízületeket és inakat ért érő megterheléssel. Ideális változó terepviszonyok esetén.
 • QuickPull™ rendszerű kötés, ami egy húzással szorítható és egy csatt megnyomásával oldható.
 • Mérete: 20 × 61 cm
 • Terhelhetőség: 90 kg-ig (a terhelhetőség minden esetben a teljes, felszereléssel együtt mért tömeget jelenti!)
 • Súlya: 1,72 kg /pár

A QuickPull™ használata:

hótalp

Tetszeni fog neked…