Akció!
hótalp
hótalphótalphótalp

Tubbs Flex TRK hótalp

46.900 Ft 42.500 Ft

A Tubbs FLEXTail™ konstrukciójának köszönhetően a Flex szériás hótalpak kevésbé veszik igénybe a láb izmait, csontjait és ízületeit, mint más merev hótalpak és így egy sokkal kényelmesebb és ergonomikusabb járást tesznek lehetővé hótalppal a lábon is. De a Tubbs nem áldozta fel a teljesítményt a kényelem oltárán. A Torsion Deck™, ívelt rácsos farok rész és a Soft Strike™ zóna biztosítja mindezt, így legyen szó porhóról, vagy jeges alpesi körülményekről, a FLEX szériás hótalpak tökéletesen helytállnak sík és hegyi terepen, valamint bármilyen hóviszony mellett.

A TRK (Trek) modell minden a Flex széria minden technikai újdonságával bír egy kedvezőbb áron. Különlegessége a QuickPull™ rendszerű kötés, mely egy húzással könnyen megszorítható és egy csatt megnyomásával azonnal oldható.

Cikkszám: 1730003.1.1.24.

Termék leírása

A Tubbs Flex TRK hótalpat olyan technikai részletek teszik egyedülállóvá, mint az ActiveLift™ sarokemelő, a biomechanikailag törvényeknek megfelelően fejlesztett és mozgó FLEXTail™ farok rész, ami a láb természetes gördülő mozgását segíti. Aszimmetrikus ActiveFlex™ kötése nőknek és férfiaknak egyaránt kényelmes. A hótalp műanyag teste alatt acél fogak biztosítják a tökéletes talajfogást. Mindez azt jelenti, hogy minden terepen, még a legnehezebb viszonyok között is tökéletesen tart, energiatakarékos gyaloglást tesz lehetővé. A Flex ALP TRK hótalp tökéletes választás azoknak, akik most kóstolnak bele a hótalpazás örömeibe és változatos hegyi, valamint sík terepen is örömmel és biztonságban akarnak úton lenni.

Technikai specifikáció:

 • Fejlett ergonomikus dizájn, ami kíméli az izmokat, ízületeket.
 • Torsion Deck™ test rugalmasan mozog, így számos terepviszonyhoz alkalmazkodik és biztosít tökéletes talajfogást.
 • Fém fogsor fut végig a hótalp alján körbe, mely tökéletes oldal irányú tartást biztosít jeges felszín esetén is.
 • Könnyű, kompakt dizájn, amit könnyű vinni és nagyon jól manőverezést biztosít hóban.
 • ActiveLift™ sarokemelő megkönnyíti a direkt mászásokat is.
 • 3D oldalsó sínek biztosítják a jó tartást rézsűn haladáskor is.
 • FlexTail™ dizájn ívelt rácsos farok rész, mely elnyeli a sarokkal való talajfogásból származó ütést és természetes gördülést enged a lábnak saroktól a lábujjakig. Így hótalppal is a természetes járáshoz nagyon közel állóan lehet gyalogolni kevesebb energiával és ízületeket és inakat ért érő megterheléssel. Ideális változó terepviszonyok esetén.
 • QuickPull™ rendszerű kötés, ami egy húzással szorítható és egy csatt megnyomásával oldható.
 • Mérete: 20 × 61 cm
 • Terhelhetőség: 86 kg (a terhelhetőség minden esetben a teljes, felszereléssel együtt mért tömeget jelenti!)
 • Súlya: 1,72kg /pár

hótalp

hótalp hótalp

 

 

 

 

hótalp

Tetszeni fog neked…