Yate Guide Plus önfelfújós derékalj
Yate_M01650_Trekker derékalj blue grey_7Yate Guide Plus önfelfújós derékaljYate Guide Plus önfelfújós derékaljYate Guide Plus önfelfújós derékaljYate Guide Plus önfelfújós derékaljYate Guide Plus önfelfújós derékalj

Yate Guide Plus önfelfújós derékalj

27.900 Ft

Yate Guide Plus önfelfújós derékalj. Kiemelkedően kedvező ár/teljesítmény viszony. Warm Zone rendszer: a váll/derék részen extra hőszigeteléssel. Tömege mindössze 650g! Zseniális megfordítható szelepének hála,  felfújáskor nem szökik ki a levegő, akkor sem, ha esetleg fújással rásegítenél a keményebb állag eléréséhez, míg elcsomagoláskor pont fordítva működik: csak kifelé engedi a levegőt és befelé nem, így gyorsan és könnyen össze lehet hajtani. Minőségét az is jelzi, hogy  4 év garancia jár a termékre (anyag- és gyártási hibákra visszavezethető meghibásodás esetén)!

Cikkszám: SC00136.

Termék leírása

Yate Guide Plus önfelfújós derékalj, egy profi matrac ami számtalan innovatív funkciója és tudása különböztet meg a konkurenciától. Külön figyelemreméltó, hogy ennek ellenére ára kiemelkedően kedvező. Warm Zone rendszere a horizontális légcsatornáknál nagyobb hatásfokkal hőszigetel azoknál a zónáknál (váll/derék) ahol különösen fontos. Könnyített belső anyaga és Wam Zone rendszere miatt tömege mindössze 650g! Zseniális továbbá a megfordítható szelepe, ennek köszönhetően felfújáskor nem szökik ki a levegő, akkor sem, ha esetleg fújással rásegítenél a keményebb állag eléréséhez, míg elcsomagoláskor pont fordítva működik: csak kifelé engedi a levegőt és befelé nem, így gyorsan és könnyen össze lehet hajtani. Minőségét az is jelzi, hogy  4 év garancia jár a termékre (anyag- és gyártási hibákra visszavezethető meghibásodás esetén)!

Tulajdonságok:

  • Megfordítható szelep a könnyű felfújás és elcsomagolás érdekében
  • Félbehajtható
  • WZ – Warm Zone rendszer
  • Méret: 183 x 51 x 3,8 cm
  • Tömeg: 650 g
  • Anyaga: Ployester 30D
  • Csomagméret: 14 x 26 cm
  • Hőszigetelési ráta: 4,0

 

Tetszeni fog neked…