salamon-xa-series-banner

A Salomon az idei évre átdolgozta az ikonikus XA Pro 3D terepfutó cipőt, sőt, előrukkolt egy új változattal is, a könnyített, puhább kialakítású, de az XA-család minden jelentős ismérvét magán hordozó XA Lite terepfutó-multisport modellel. A május 2-6. között tartott teszthetünk keretében nyitva tartási időben tesztelheted az új modelleket üzletünk közelében a Kiscelli Kastély dombján vagy a Hármashatár-hegy ösvényein. Ha a próba során beleszeretnél bármelyik cipőbe (amire azért jó esélyt látunk…), és a teszthét során bármelyik modellből üzletünkben vásárolsz, akkor egy Salomon Cap baseball sapkát adunk neked ajándékba. Természetesen az akció a törzsvásárlói kedvezményeddel összevonható!

2017. május 6-án szombaton meghosszabbított nyitva tartással 10-15 óráig várunk, péntek délután pedig a Salomon Pro Team szaktanácsadója segít eligazodni a modellek kavalkádjában!

Teszthetünkkel kapcsolatban minden aktuális információt megtalálsz a teszhét facebook eseményénél, az összes nálunk elérhető Xa Pro 3D és XA Lite modelleket pedig természetesen már megtalálod webshopunkban.